Hospitality industrie en Corona

Corona heeft de Hospitality Industrie enorm ontwricht. Wat kun je als hospitality ondernemer aan de technologie overlaten, welke specifieke bedrijfsaspecten wil je automatiseren en wat juist absoluut niet? 

Voor de een biedt het een kans, gekeken naar order- en delivery tak. Voor de ander een enorm gat wat moeilijk te dichten lijkt. Technologisch is eigenlijk ontzettend veel mogelijk. En of het nou 'je ding' is of niet, als ondernemer wil je altijd weten wat er gebeurt, controle hebben over je organisatie, kunnen plannen en het inzicht hebben in het proces wat je klant en consument doorloopt. Dit kan invloed hebben op je strategische doelen. Hoe ga je om met je personeel, hoe ga je om met je resources? Laat je belangrijke data liggen? Hoe plan je investeringen in de juiste technologie in? Ben je nog wel hetzelfde bedrijf als voor de Corona crisis? Technologie in al zijn aspecten, speelt een belangrijke rol in de nieuwe toekomst van deze bedrijfstak. Etine deelt graag haar ervaring en visie over de betekenis van technologie in de hospitality, en kan een plan op maat maken voor je onderneming.

Etine

Dank voor de interesse in Etine. Met onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen. Blijf op de hoogte van de laatste updates van Etine, schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Bos en Vaartstraat 13, Haarlem

Contact

Neem gerust contact op met het contactformulier.