Apple Business Manager

Apple biedt een superhandige en overzichtelijke beheeromgeving voor zakelijke Apple gebruikers. Maak je gebruik van Mac-computers, iPhone en iPad's met Apple Business Manager (ABM)?  

Apple biedt een beheeromgeving waar centraal alle apparaatinstellingen en aankopen uit app store, boeken, accounts, apps en tools, kunnen worden geconfigureerd en georganiseerd.

Speciaal voor bedrijven die zakelijk gebruik maken van Apple biedt Etine een oplossing voor iedere schaal.

ABM BM is een gecentraliseerd platform dat IT teams helpt om Apple systemen en apparaten te managen. Via ABM kan content, apps en boeken aangeschaft en verspreid worden onder de aangesloten apparaten. 

Apple ID's kunnen centraal in ABM worden aangemaakt. Met de koppeling het gefedereerde Identiteitsmanagement systeem van Micorsoft Active Directory krijgen nieuwe gebruikers automatisch een Apple ID dat gekoppeld is aan het e-mail adres van het bedrijf.

Het biedt tevens de mogelijkheid om systemen op afstand te beheren en updates te installeren. Zo kan met behulp van ABM gekeken worden of het gebruik van de systemen voldoet aan de eigen gebruikseisen. Bij verlies of diefstal is het mogelijk een apparaat geheel of gedeeltelijk te blokkeren of te wissen.

Apple wil het voor organisaties net zo eenvoudig maken om een vloot van systemen klaar te maken voor gebruik en beheersbaar houden. 

In combinatie met Addigy is het mogelijk om nagenoeg volledig op afstand beheer en onderhoud van grote aantallen systemen uit te voeren.

Meer weten over mogelijkheid om ABM in te zetten? Download de whitepaper of neem telefonisch contact op 085 8770752

Etine

Dank voor de interesse in Etine. Met onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen. Blijf op de hoogte van de laatste updates van Etine, schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Bos en Vaartstraat 13, Haarlem

Contact

Neem gerust contact op met het contactformulier.