Etine de Cloud Specialist 

Etine is de Cloud specialist in de regio Haarlem, Amsterdam (Zuid-Kennemerland en Groot-Amsterdam). Etine heeft al vele organisatie succesvol geholpen bij de overschakeling naar de Cloud. Etine zich onderscheidt door extra aandacht voor nazorg en begeleiding. Wij begrijpen als geen ander dat overstappen vaak even wennen is en begeleiden u en uw medewerkers grondig en zorgvuldig. 

Etine Partner in Cloud

Wij zorgen al jaren voor dat onze klanten snel starten in de Cloud. Etine is niet alleen een behulpzaam op technisch gebied, maar onze business engineers helpen ook bij het verbeteren van bedrijfsprocessen door maatwerk Cloud applicaties te ontwikkelen op het Mendix platform. 

De Cloud die bij u het beste past!

De Cloud is een verzamelnaam voor de meest uiteenlopende systemen die via het internet beschikbaar zijn. Grote spelers zijn o.a. Microsoft en Google als het gaat om Office oplossingen. Met de clouddiensten van Etine heeft  u tegen relatief geringe kosten toegang tot uitgebreide online diensten. Etine heeft alle specialistische kennis en ervaring voor kleine en grote Cloud migraties.

Google Apps

Etine is Google for Work Partner in de regio Leiden, Haarlem en Amsterdam. 

Er zijn vijf aspecten waarmee Google Apps zich onderscheidt. Daarom heeft onderzoeksbureau Radicati Google Apps for Work uitgeroepen tot marktleider in zakelijke cloudmail. Een samenvatting van het rapport vindt u in de gerelateerde bronnen.

Een cloudpionier. Google is een vertrouwde naam en marktleider op het gebied van betrouwbare cloudinfrastructuren.

Gebouwd voor de cloud. Google Apps is ontworpen als een volledig cloudgebaseerde service, zodat een IT-afdeling geen tijd en geld hoeft te steken in het onderhoud van desktopcomponenten.

Office 365

Microsoft Office 365 is ideaal voor bedrijven die al veel geinvesteerd hebben in de automatisering van bedrijfsprocessen met behulp van Word & Excel.

Office 365 is biedt een zeer uitgebreide set aan functionaliteiten en Microsoft belooft bedrijven die gebruik maken van MS Office een naadloze aansluiting.

Uw bedrijf staat centraal

Wij helpen graag vrijblijvend met het vaststellen van de Cloudoplossing die het beste bij u past. Een van onze Cloud specialisten staat klaar om uw use case te bespreken. 

  1. Inventarisatie – wat heeft u nu/wilt u straks?
  2. Inrichting – voorbereiden systeem
  3. Migratie – overzetten van de data
  4. Ingebruikname – afsluiten locale server(s)

Meer weten? Bent u geïnteresseerd in Google Apps voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Onze Cloud Oplossingen
Onze Diensten

Strategie & Advies
Applicatie Ontwikkeleing
Migratie
Managed Services


Klik rechtsonder om snel in contact te komen met een medewerker van Etine.