Zoekt u hulp bij Microsoft Office 365 implementatie?
We helpen u graag snel op weg met het gebruik van Office 365.

Altijd op kantoor

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschikt u altijd over de nieuwste versie van uw vertrouwde productiviteitsprogramma's. Dit betekent dat u vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.

Ontworpen om in al uw productiviteitsbehoeften te voorzien


Microsoft Office 365 biedt een uitgebreide en beveiligde productiviteitsservice, ontworpen om aan een ​​breed scala van uw huidige enterprise productiviteitsbehoeften te voldoen, zoals documenten, spreadsheets , presentaties , project intranetten , business intelligence , enterprise content management, messaging, universele communicatie.

Een vertrouwd productiviteitsplatform

Microsoft Office 365 biedt u een uitgebreid productiviteitsplatform dat voor uw bedrijf ontworpen is op om te kunnen bouwen. Migreer naar de cloud in uw eigen tempo , met een minimale verstoring van uw huidige praktijk. Maak gebruik van bewezen en betrouwbaare toepassingen, waarbij u kunt vertrouwen op transparantie en controle die uw IT-team nodig heeft om kosten te besparen en het beheer van de infrastructuur te stroomlijnen.

Etine & Office 365

Ook voor Office 365 is Etine Partner in Cloud in Haarlem en omstreken.

De medewerkers van Etine hebben jarenlange ervaring met beheer van Microsoft Office & Server producten. Deze expertise zetten we in toenemende mate in om klanten te helpen bij de migratie naar Office 365.

Meer weten? Of wilt u spreken met een van onze experts. Dan kan door contact met ons op te nemen. Wij staan u graag even te woord.