Bootstrap Thumbnail First

Gmail

Maak gebruik van de ongeëvenaarde zoekfunctie van Google. Gmail biedt tot wel 30 GB opslagruimte, offline ondersteuning, aangepaste e-mailadressen en nog veel meer.


Bootstrap Thumbnail Second

Google Drive

Met Google Drive kunt u uw bestanden in de Cloud opslaan, delen met wie u maar wilt en openen vanaf elke locatie.


Bootstrap Thumbnail Third

Google Documenten

Met Google Documenten kun je overal documenten maken, bewerken en er samen met anderen aan werken.  Ook als er geen internetverbinding is.


Bootstrap Thumbnail First

Google Spreadsheets

Met Google Spreadsheets springen je gegevens in het oog in kleurrijke diagrammen. De ingebouwde formules, draaitabellen en opties voor conditionele opmaak besparen veel tijd en maken de gewone spreadsheettaken veel eenvoudiger. 

Bootstrap Thumbnail Second

Google Calendar

Plan vergaderingen op tijden die voor iedereen uitkomt, ontvang herinneringen voor afspraken en deel agenda's van uw medewerkers.


Bootstrap Thumbnail Third

Google Vault

Google Apps Vault is een add-on voor Google Apps, waarmee u de e-mails en chatberichten van uw bedrijf in het kader van eDiscovery en naleving kunt bewaren, archiveren, doorzoeken en exporteren.

Etine is de Google for Work Partner uit Haarlem. Wij hebben tientallen organisaties geholpen bij de overstap op Google Apps en zijn een volwaardige service partner voor het MKB.  Meer weten? Bent u geïnteresseerd in Google Apps voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Contact