Cloud Telefonie van Etine

Cloud telefonie is de nieuwe standaard van zakelijk bellen. Met cloud telefonie belt u niet alleen goedkoper maar heeft u veel meer mogelijkheden ter beschikking waarmee u uw bedrijfsvoering kunt verbeteren.

De nieuwe standaard om te bellen

Cloud telefonie is de nieuwe standaard om te bellen. De telefonie loopt over dataverbindingen zoals het Internet, ook wel bekend als VoIP (Voice over IP). Door te bellen via het internet zijn investeringen laag en kosten voor onderhoud, service en beveiliging beperkt. Met cloud telefonie van Etine krijgt u voor een fractie van uw huidige kosten een compleet nieuwe telefoonomgeving met veel meer functionaliteiten dan ouderwetse telefooncentrale.

Naast de kostenbesparingen die op kunnen lopen tot maarliefst 70%, biedt zakelijke telefonie via de cloud vele voordelen voor uw organisatie. Door de flexibiliteit en schaalbaarheid groeit cloud telefonie met uw organisatie mee. Extra van toestellen zijn binnen een handomdraai geregeld. Daarnaast is het verhuizen van werknemers bijzonder eenvoudig omdat de telefoontoestellen via het netwerk verbonden zijn en daardoor zo verplaatst kunnen worden.

Download onze nu onze gratis overstapgids

Voordat u definitief besluit over te stappen op Cloud Telefonie van Etine helpen wij u graag met onze overstapgids. In deze gids staan we stil bij alle aspecten van een overstap op cloudtelefonie.

Download: Overstapgids

Meer weten? 

Bel ons op +31 85 877 0752 of open een chat rechtsonder.

Waarom Etine

  • Persoonlijke aandacht en professioneel advies
  • Ruime kennis en ervaring op het gebied van VoIP/SIP
  • Garanties door middel van een SLA (Service Level Agreement) 
  • Fanatieke service en support
  • Korte en snelle communicatielijnen
  • Haarlem Alkmaar Leiden Amsterdam
  • Etine is gecertificeerd Grandstream implementatiepartner en trainerKlik rechtsonder om snel in contact te komen met een medewerker van Etine.